Weddingplanner & Ceremoniemeester in Assen

"Say yes to new adventures and let’s get married!"

Trouwen in eigen tuin, jullie favoriete restaurant, een mooi kasteel of juist een industrieel pand? Een romantische traditionele bruiloft met alles erop en eraan of juist een informele festival bruiloft? Tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden om een bruiloft te organiseren en bij een verloving komen er veel keuzemomenten op je af. Gaan jullie trouwen in Assen of omgeving en zoeken jullie een weddingplanner en/of ceremoniemeester die jullie begeleidt en helpt bij het organiseren van jullie sprookjesdag? Met de hulp van Prins Weddingplanner beleven jullie in een ontspannen sfeer de leukste dag van je leven!

Geniet van de voorpret!

De voorbereidingen van een bruiloft kan veel stress met zich meebrengen. Jullie willen alles tot in de puntjes verzorgen, maar hebben zelf eigenlijk niet veel tijd? Of jullie hebben het internet al rondgestruind naar leuke leveranciers, maar komen er niet uit? Regel zelf de leuke dingen en laat de rest over aan een professionele weddingplanner of ceremoniemeester. Geniet van het passen van de trouwjurk en het trouwpak, het proeven van de bruidstaart en het zoeken van de perfecte huwelijksreisbestemming! Met mijn hulp genieten jullie zorgeloos van de voorpret en natuurlijk van de dag zelf.

Themabruiloft in Assen?

Bohemian styling, een vintage wedding, een buiten bruiloft of een industriele look: welk thema jullie ook aanspreekt, ik werk dit graag voor jullie uit en zorg ervoor dat alles op elkaar is afgstemd. Denk bijvoorbeeld aan de dinertafel, drukwerk, het gastenboek, de aankleding van de ceremonie en de presentatie van de bruidstaart. Met veel oog voor detail help ik bij het creëren van jullie droombruiloft!

Hebben jullie vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.
Weddingplanner Assen

Marijke Prins; weddingplanner & ceremoniemeester in Assen

Ceremoniemeester in Assen

"Marijke is een leuke lieve spontane meid. Wij hadden geen idee wat er allemaal bij een trouwerij kwam kijken. Steeds weer zijn wij verrast met de leuke en creatieve ideeën waarmee Marijke komt. Marijke regelt alles en denkt aan elk detail. Ook houdt ze rekening met het buget en ze zoekt passende leveranciers. Wij zijn super blij met haar als weddingplanner!"

~ Harry & Misjelle ~

With love

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvend informatie en gratis offerte aanvragen

Wonen jullie in Assen of trouwen jullie in Assen? Met de hulp van een groot netwerk aan goede leveranciers help ik jullie bruiloft te organiseren. Ik maak graag kennis met jullie tijdens een kennismakingsgesprek. Aan de hand van jullie wensen maak ik een gratis en vrijblijvende offerte, geheel op maat.

Prins Weddingplanner
Tel: 06 - 54 29 66 08
Mail: marijke@prinsweddingplanner.nl

KvK: 63625555

Prins Weddingplanner is aangesloten bij:

Wedding Professionals Prins Weddingplanner