Buiten trouwen in Drenthe of omgeving?

Dromen jullie van een bruiloft op een buitenlocatie? Ergens buiten op een prachtige plek in Drenthe? Marieta Reessink van Vier Verhuur en Marijke Prins van Prins Weddingplanner helpen jullie graag deze bijzondere dag tot in de puntjes te regelen. Onder de naam Buitenlucht Bruiloften werken zij samen en creëren ze samen een unieke sfeer, uiteraard helemaal in jullie gewenste stijl.

Waar kun je buiten trouwen in Drenthe?

In Drenthe zijn veel plekken waar je buiten kunt trouwen. Denk aan weilanden, het bos, het strand of een mooie camping. Maar misschien hebben jullie zelf wel een prachtige tuin waar jullie willen trouwen. Neem contact op voor de mogelijkheden en wij gaan aan de hand van jullie wensen op zoek naar de perfecte locatie.

Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Jullie zijn drukbezet of hebben geen idee waar je moet beginnen bij het organiseren van een buitenbruiloft in Drenthe? Wij realiseren graag jullie droombruiloft en nemen alle zorgen uit handen. Het grote voordeel van buiten trouwen is dat je het helemaal kunt inrichten zoals jullie dit zelf willen. Een unieke bruiloft, anders dan standaard, helemaal afgestemd op jullie wensen! Wij helpen onder andere bij:

  • het vinden van de perfecte locatie(s);
  • het verzorgen van de meubilair en inrichting;
  • het aankleden van de locaties geheel in jullie stijl;
  • de planning en organisatie, inclusief een plan B (in het geval van slecht weer);
  • het regelen van de catering;
  • begeleiding op de dag zelf (ceremoniemeester).

Uiteraard spelen wij in op jullie behoeften: hebben jullie bijvoorbeeld zelf al een locatie op het oog? Of willen jullie juist het pakket uitbreiden met een fotograaf, visagie of het verzorgen van drukwerk? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Voor ieder bruidspaar maken wij een offerte op maat. Wij komen graag langs om jullie wensen te bespreken. Aan de hand daarvan maken we een offerte, waarbij we al enkele ideeën op papier zetten. Gaan jullie akkoord met de offerte? Dan gaan we aan de slag en maken we een uitgebreid plan met onder andere verschillende moodboards voor de stijl, een aantal voorstellen voor locaties en een plan van aanpak voor de organisatie. Wij nemen alle zorg uit handen voor jullie buitenbruiloft in het mooie Drenthe.

Kennismaken? Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier om een afspraak in te plannen.

Liever buiten trouwen in Groningen of Friesland? Ook hier verzorgen wij buitenbruiloften! Neem contact op voor meer informatie.

Fotocredits: Puur by Dyana

Buiten trouwen Drenthe
Buitenlucht bruiloften Prins Weddingplanner

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.