Buiten trouwen in Friesland of omgeving?

Trouwen aan een van de prachtige wateren in Friesland? Of misschien een festivalbruiloft in een weiland, een droomachtige trouwceremonie midden in het bos of een spetterend feest in eigen tuin? Buiten trouwen wordt steeds populairder en niet zonder reden! Je kunt namelijk alles helemaal invullen zoals jullie zelf willen. Van de aankleding en de sfeer tot de catering en de dagindeling.

Willen jullie graag buiten trouwen in Friesland, maar hebben jullie hulp nodig bij de organisatie en de inrichting? Marieta Reessink van Vier Verhuur en Marijke Prins van Prins Weddingplanner bundelen hun krachten en organiseren onder de naam Buitenlucht Bruiloften unieke bruiloften in het noorden van Nederland.

Buiten trouwen in Friesland; bepaal je eigen stijl en thema

In Friesland zijn prachtige plekken waar een bruiloft buiten kan plaatsvinden. Het grote voordeel aan buiten trouwen is het feit dat jullie het helemaal kunnen inrichten in de stijl die jullie voor ogen hebben. Pakken jullie uit met een groots thema? Of kiezen jullie voor een ‘Wedding in the Woods’ met natuurlijke materialen, een festivalbruiloft met foodtrucks en heel veel lichtjes of een echte ‘Barnwedding’ met strobalen? Wij creëren een persoonlijke en unieke droombruiloft die helemaal voldoet aan jullie wensen.

Wat doen wij voor jullie?

Ervaar het gemak en schakel onze hulp in als jullie buiten willen trouwen in Friesland. Wij zorgen onder andere voor:

  • perfecte locatie(s);
  • de meubilair en inrichting;
  • het aankleden van de locaties geheel in jullie stijl;
  • de planning en organisatie, inclusief een plan B (in het geval van slecht weer);
  • de catering;
  • begeleiding op de dag zelf (ceremoniemeester).

Neem vrijblijvend contact op

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar jullie wensen! Wij informeren over de mogelijkheden en maken aan de hand van alle wensen, het beschikbare budget en jullie stijl een offerte op maat. Gaan jullie akkoord? Dan gaan wij aan de slag en maken een uitgebreid plan, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan en met een gerust gevoel kunnen toeleven naar de grote dag!

Liever buiten trouwen in Drenthe of Groningen? Ook hier verzorgen wij buitenbruiloften! Neem contact op voor meer informatie.

Buiten trouwen Friesland
Buitenlucht bruiloften Prins Weddingplanner

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.