Buiten trouwen in Groningen of omgeving?

Het ja-woord geven in eigen tuin, trouwen op een open plek in het bos of een echte festivalbruiloft op een mooie camping: aan een bruiloft kun je je eigen draai geven en kiezen voor de sfeer die bij jullie past. Steeds vaker wordt ervoor gekozen om buiten te trouwen. Maar hoe regel je dit eigenlijk? En hoe creëer je de stijl die jullie voor ogen hebben?

Vier Verhuur en Prins Weddingplanner bundelen hun krachten onder de naam Buitenlucht Bruiloften en helpen graag bruidsparen die buiten willen trouwen in de provincie Groningen of omgeving. In Groningen zijn prachtige plekken waar de ceremonie kan plaatsvinden, waar een goed feest gehouden kan worden of waar jullie heerlijk kunnen eten met vrienden en familie.

Waarom kiezen voor dit concept?

Het grote voordeel van buiten trouwen is de flexibiliteit. Alles is mogelijk op het gebied van bijvoorbeeld styling en catering! Daarnaast kiezen wij een locatie uit die geheel aan jullie wensen voldoet. Trouwen op de camping, in het bos, op het strand, in jullie tuin of op een boerderij? Wij creëren een unieke en persoonlijke bruiloft waar jullie en jullie gasten volop genieten!

Willen jullie buiten trouwen in Groningen of omgeving? Wij helpen jullie graag bij:

  • het vinden van de perfecte locatie(s);
  • het verzorgen van het meubilair en de inrichting;
  • het aankleden van de locatie(s) geheel in jullie stijl;
  • de planning en organisatie, inclusief een plan B (in het geval van slecht weer);
  • het regelen van de catering;
  • begeleiding op de dag zelf (ceremoniemeester).

Buiten trouwen in Groningen: hoe gaat het in zijn werk?

Voor het maken van een goede offerte vinden we het prettig om eerst een keer bij jullie langs te komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We zijn natuurlijk benieuwd naar jullie wensen, jullie stijl en het beschikbare budget. Aan de hand daarvan maken we een offerte, zodat jullie precies weten waar je aan toe bent. Is de offerte akkoord? Dan maken we een uitgebreid plan. Tijdens de voorbereidingen zal er intensief contact zijn, zodat jullie echt met een gerust gevoel naar de grote dag kunnen toeleven.

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te plannen.

Liever buiten trouwen in Drenthe of Friesland? Ook hier verzorgen wij buitenbruiloften! Neem contact op voor meer informatie.

Fotocredits: Puur by Dyana

Buiten trouwen Groningen
Buitenlucht bruiloften Prins Weddingplanner

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.