Weddingplanner & Ceremoniemeester in Drenthe

Jullie zijn verloofd en gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! Bij het organiseren van een bruiloft komt er misschien wel meer kijken dan je van tevoren had gedacht. Er zijn tegenwoordig talloze mogelijkheden, ik kan me voorstellen dat jullie soms door de bomen het bos niet meer zien. Als aanstaand bruidspaar wil je genieten van de echt leuke dingen die bij een bruiloft komen kijken, zoals het passen van de jurk en het trouwpak of het proeven van de bruidstaart! Prins Weddingplanner helpt jullie graag bij de organisatie van jullie bruiloft in Drenthe.

Waarom een weddingplanner of ceremoniemeester inhuren?

Jullie willen zonder stress genieten van de voorpret van jullie bijzondere dag? Jullie zijn drukbezet, besteden overgebleven tijd liever aan vrienden, familie of hobby’s of jullie hebben geen idee waar je moet beginnen met de organisatie van jullie bruiloft? Dit zijn allemaal redenen waarom mensen een weddingplanner en/of ceremoniemeester inhuren.

Daarnaast kiezen steeds meer bruidsparen ervoor om familie en vrienden te laten genieten van de dag en hen niet in te schakelen als ceremoniemeester. Vaak moet er op de dag zelf nog het nodige gebeuren. Hoe fijn is het om alle taken op de dag zelf over te laten aan een professional?

Maak jullie bruiloft compleet met bruiloftstyling

Naast weddingplanner en ceremoniemeester kunnen jullie Prins Weddingplanner ook inschakelen voor bruiloftstyling in Drenthe. Hebben jullie een bepaalde stijl of een thema in gedachten?

Samen met jullie werk ik dit graag uit en zorg ervoor dat alle details op elkaar zijn afgestemd. Denk aan een kleurstelling die terugkomt in de uitnodigingen, de decoratie en de bruidstaart. Maar ook de bedankjes, het gastenboek of de enveloppendoos zijn zaken die mee worden genomen in de styling. Ik help jullie graag bij het creëren van jullie droombruiloft!

Weddingplanner Drenthe Marijke Prins

Marijke Prins; weddingplanner & ceremoniemeester in Drenthe

Ceremoniemeester en Weddingplanner

“Marijke is een leuke lieve spontane meid. Wij hadden geen idee wat er allemaal bij een trouwerij kwam kijken. Steeds weer zijn wij verrast met de leuke en creatieve ideeën waarmee Marijke komt. Marijke regelt alles en denkt aan elk detail. Ook houdt ze rekening met het buget en ze zoekt passende leveranciers. Wij zijn super blij met haar als weddingplanner!”

~ Harry & Misjelle ~

With love

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prins Weddingplanner in Drenthe

Tijdens een kennismakingsgesprek kom ik graag alles te weten over jullie wensen, jullie ideeën, waar jullie tegenaan lopen en hoe ik hierbij kan helpen. Met deze informatie maak ik een duidelijke en transparante offerte op maat.

Prins Weddingplanner is gevestigd in Groningen en heeft een netwerk van professionele leveranciers door heel Noord-Nederland. Trouwen jullie in Drenthe? Vraag geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan.

Willen jullie kennismaken of een vrijblijvende offerte opvragen?
Neem gerust contact met mij op voor al jullie vragen.

Prins Weddingplanner
Tel: 06 – 54 29 66 08
Mail: marijke@prinsweddingplanner.nl

Prins Weddingplanner is aangesloten bij: