Weddingplanner & Ceremoniemeester in Friesland

“Say yes to new adventures and let’s get married!”

Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan een bijzondere tijd tegemoet, waarin het zo leuk is om samen met je geliefde te genieten van alle voorbereidingen. Hoe heerlijk is het om ook echt te kunnen genieten, en je geen zorgen hoeven te maken over alle dingen die nog geregeld moeten worden? Ik help jullie graag als weddingplanner en/of ceremoniemeester bij jullie bruiloft in Friesland.

Wat doet een weddingplanner?

Bij het organiseren van een bruiloft komt er veel op jullie af: tegenwoordig is er zoveel mogelijk op het gebied van trouwen! Denk aan verschillende stijlen en thema’s, de grote keuze in trouwleveranciers in en om Friesland en alle te regelen zaken rondom jullie trouwdag. Van save-the-date kaartjes, bedankjes en uitnodigingen tot bloemisten, locaties, foto- en videografen en nog veel meer: als weddingplanner help ik jullie graag bij het kiezen van de beste leveranciers.

Daarnaast denk ik met jullie mee over de invulling van jullie dag, ik maak een uitgebreid draaiboek en ik kan jullie indien gewenst helpen met de bruiloftstyling. Ik heb in en buiten Friesland een netwerk van leveranciers opgebouwd die allemaal hetzelfde doel hebben: bruidsparen een dag bezorgen om nooit te vergeten! Het belangrijkste is dat jullie in een ontspannen sfeer kunnen toeleven naar jullie bruiloft.

Wat doet een ceremoniemeester?

Als ceremoniemeester zorg ik ervoor dat jullie bruiloft in Friesland helemaal naar wens verloopt. Steeds vaker kiezen bruidsparen ervoor om een professionele ceremoniemeester in te huren, in plaats van een vriend / vriendin of familielid te vragen. Op de dag zelf is er namelijk meestal nog wel het een en ander te regelen en het is zo fijn om je nergens druk om te maken en te genieten met alle dierbaren om je heen.

Marijke Prins - Prins Weddingplanner

Marijke Prins; weddingplanner & ceremoniemeester in Friesland

Ceremoniemeester en Weddingplanner Friesland

“Marijke is een leuke lieve spontane meid. Wij hadden geen idee wat er allemaal bij een trouwerij kwam kijken. Steeds weer zijn wij verrast met de leuke en creatieve ideeën waarmee Marijke komt. Marijke regelt alles en denkt aan elk detail. Ook houdt ze rekening met het buget en ze zoekt passende leveranciers. Wij zijn super blij met haar als weddingplanner!”

~ Harry & Misjelle ~

With love

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prins Weddingplanner in Friesland

Tijdens een kennismakingsgesprek hoor ik graag over jullie wensen, jullie ideeën, waar jullie tegenaan lopen en hoe ik hierbij kan helpen. Met deze informatie maak ik een duidelijke en transparante offerte op maat.

Prins Weddingplanner is gevestigd in Groningen, maar heeft een netwerk van leveranciers door heel Noord-Nederland. Trouwen jullie in Friesland? Vraag geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan.

Willen jullie kennismaken of een vrijblijvende offerte opvragen?
Neem gerust contact met mij op voor al jullie vragen.

Prins Weddingplanner
Tel: 06 – 54 29 66 08
Mail: marijke@prinsweddingplanner.nl

Prins Weddingplanner is aangesloten bij: