Portfolio & klantervaringen

Als ceremoniemeester en weddingplanner heb ik al vele mooie bruiloften mogen ondersteunen!
Zie hieronder een aantal foto’s & recensies:

Willem Jan & Marijke | Ceremoniemeester
“Uitstekende weddingplanner! Goede communicatie tussen het bruidspaar en gasten. Korte reactietijd en kordaat handelen.”

Locatie: Verschillende locaties op Vlieland

Fotocredits: AV Fotoreportages

Harry & Misjelle | Weddingplanner
“Marijke is een leuke lieve spontane meid. Wij hadden geen idee wat er allemaal bij een trouwerij kwam kijken. Steeds weer zijn wij verrast met de leuke en creatieve ideeën waarmee Marijke komt. Marijke regelt alles en denkt aan elk detail. Ook houdt ze rekening met het budget en ze zoekt passende leveranciers. Wij zijn super blij met haar als weddingplanner!”

Locatie bruiloft: Allersmaborg in Ezinge

Fotocredits: Eline de Wind Fotografie

Tessa & Ado | Weddingplanner
“Met het voornemen om onze trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken zijn Tessa en ik naar een trouwbeurs geweest in de A-kerk in Groningen. Inspiratie opdoen en sfeer proeven was ons doel.
Daar hebben wij Marijke ontmoet. Een bijzonder fijn gesprek volgde door haar vriendelijke en professionele persoonlijkheid. Door haar kennis en ervaring wisten wij al snel dat we haar wilde boeken als wedding-planner en ceremoniemeester. Marijke weet als geen ander dat elke bruiloft weer uniek moet worden. Maatwerk dus. Bij de voorbereidingen luistert zij en komt met zeer waardevolle tips, zaken die geregeld moeten worden en keuzes die gemaakt moeten worden.
Het is echt een vak apart en hoe goed bedoeld ook, familieleden en vrienden ontberen de ervaring en kennis. Onze trouwdag was een groot feest en zeker door de fijne begeleiding van Marijke.
Zij heeft ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes is verlopen en konden wij optimaal genieten van onze dag. Marijke, ontzettend bedankt, wij zullen je bij iedereen die in is voor een bruiloft van harte aanbevelen. Veel liefs, Tessa en Ado”

Locatie: Het Ruiterhuys in Castricum

Fotocredits: AbsolutFotografie

Dirk & Angelique | Bruiloftstyling
“Marijke heeft onze bruiloft gestyled. Het was zo mooi en precies wat we hadden gehoopt. Zelfs meer dan dat. Mede dankzij Marijke hebben we een onvergetelijke dag gehad!”

Locatie: Lodgerie Het Groene Geheim in Almere

Fotocredits: Sensorart

Rink & Inas | Weddingplanner
“Mijn man en ik besloten vorig jaar om op korte termijn te trouwen. Iedereen vroeg zich af of dat wel goed zou komen. Met Marijke haar inzet, creativiteit en expertise is het een geweldige dag geworden! Geen moment spijt van gehad dat we haar hebben benaderd! Marijke heeft ervaring met verschillende leveranciers en zorgt er dan ook voor dat je de beste deals krijgt die bij je wensen passen.”

Locatie: Paviljoen van de Dame in Paterswolde & De Bovenkamer van Groningen

Richard & Yvonne | Ceremoniemeester
“Fijne samenwerking in het voortraject en top geregeld op de dag zelf. Echte aanrader!”

Locatie: Post-Plaza in Leeuwarden