Prins Weddingplanner @work

‘Oooh, wat heb jij toch een droombaan!’ Ik hoor het vaak als ik aan mensen vertel wat ik doe. En eerlijk is eerlijk: ze hebben gelijk! Ik dompel mezelf iedere dag onder in romantiek, liefde en geluk. Bovendien neem ik bruidsparen een hoop geregel uit handen. En laat regelwerk nou net zijn wat ik het mooiste vind om te doen!
Van de locatie tot aan de kleur van de servetten: ik organiseer bruiloften het liefst tot in de puntjes. Om dat goed te kunnen doen, gaat er een hoop werk aan vooraf. Alhoewel….WERK? Zo zie ik het eigenlijk niet. Voor mij is iedere dag een klein feestje. Daarom laat ik graag zien wat ik als weddingplanner doe op een dag.

08.00 uur – Aan de slag met mooie dingen

Ik start de dag op mijn kantoor in het centrum van Assen. Onder het genot van een kopje koffie bekijk ik de dagplanning en bereid ik mijn afspraken voor. Vanmiddag ga ik aan de slag met mooie dingen. Ik begin met de styling voor een bruiloft en ik heb een afspraak met Vier Verhuur, een bedrijf waarmee ik samenwerk voor een bruiloft in september.

08.30 uur– Een goed begin is het halve werk

Na de koffie duik ik achter mijn laptop en open mijn mailbox. Daar word ik vrolijk van! Ik ontvang een aanvraag van een jong bruidspaar dat volgend jaar gaat trouwen. Ze vragen of ik ceremoniemeester wil zijn op hun grote dag. Ik mail ze gelijk terug om een afspraak te maken en zet de mogelijkheden voor ze op een rij. Een goed begin van de dag!

10.00 uur – I’m in a good mood!

Voor een bruidspaar dat volgend jaar in de zomer gaat trouwen, leef ik me uit op een moodboard. Ze gaan voor natuurlijke, zachte kleuren en een romantische uitstraling. Ik zoek van alles bij elkaar, van de taart tot aan de bloemen. Zo krijgt het bruidspaar een goed beeld van hoe de dag eruit kan gaan zien.

12.00 uur – Vitamine D happen

Ik deel het kantoor met mijn man die ook een eigen bedrijf heeft. Hij zit op de bovenverdieping, ik beneden. Erg gezellig, want we kunnen samen koffie drinken en lunchen tussen de middag.
Vandaag is het een prachtige dag, dus we lopen naar het terras voor een lekkere lunch in de zon!

12.30 uur – Een voorproefje maken

Binnenkort verzorg ik de styling van een bruiloft, inclusief de dinertafels. Omdat ik niets aan het toeval wil overlaten, maak ik vandaag al een proeftafel. De foto’s hiervan stuur ik naar het bruidspaar. Zo zien ze meteen wat ze kunnen verwachten en we kunnen nog dingen aanpassen als dat nodig is.

Collage Prins Weddingplanner

14.00 uur –Hebben, hebben, hebben!

Ik ga langs bij Marieta van Vier Verhuur. Zij verhuurt super mooie meubels, decoraties en accessoires voor bruiloften. Voor een grote bruiloft in september helpt ze mee met de styling. Ze decoreert bijvoorbeeld de dinertafels, de feestzaal en ze maakt een mooie candybar met feestelijk potten snoep. Het is altijd een feest om bij haar langs te gaan en alle mooie spullen te bekijken!

16.00 uur- Morgen weer een mooie dag

De dag zit er bijna op. Voordat ik het kantoor op slot draai, doe ik nog even mijn rondje op internet. Via sites zoals ThePerfectWedding.nl volg ik de laatste bruiloftrends op de voet. Ik check nog even mijn agenda en klap dan mijn laptop dicht. Morgen wordt weer een mooie dag: ik ga aan de slag met het draaiboek voor een bruiloft op Vlieland. Wat een droombaan heb ik toch! :-)