Trouwen bij het strand in Drenthe (Ermerstrand)

Genoeg ruimte om met de hele familie en alle vrienden te overnachten, heerlijk in de buitenlucht aan het strand en genoeg mogelijkheden om er jullie perfecte dag van te maken: bij het Ermerstrand staan ze graag klaar om jullie droombruiloft te verzorgen.

Of jullie nu een groep hebben van 20 personen of van 350; bij het Ermerstrand hebben ze meerdere ruimtes waar jullie bruiloft kan plaatsvinden. Als het weer het toelaat, kunnen jullie trouwen in het prieeltje op het water. Uniek en heel romantisch! Is het winter of is het een zomerse natte dag? Kies dan een van de prachtige binnenruimtes om elkaar het ja-woord te geven.

Binnenlocatie Ermerstrand
Binnenlocatie bruiloft Ermerstrand

Dol-Fijn

Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen zich helemaal uitleven in het speciaal voor kinderen ingerichte Dol-Fijn. Dit is een binnenspeeltuin met een grote glijbaan, een ballenbak en er kan de hele dag geklommen en geklauterd worden. Ook is er een softplay speelhoek voor de allerkleinsten.

Overnachten met alle gasten

Vinden jullie het belangrijk dat jullie gasten kunnen overnachten? Het Ermerstrand biedt voldoende mogelijkheden. Van chalets, tot een camping of een groepsaccommodatie; er is voor elk wat wils!

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor locaties en arrangementen op www.ermerstrand.nl.

Trouwen Ermerstrand
Bruiloft Ermerstrand
Trouwlocatie Ermerstrand