Weddingplanner & Ceremoniemeester in West-Terschelling

"Say yes to new adventures and let’s get married!"

Wonen jullie in West-Terschelling en zijn jullie op zoek naar een weddingplanner en/of ceremoniemeester? Marijke Prins van Prins Weddingplanner helpt en begeleidt jullie graag tijdens de voorbereidingen en natuurlijk op de dag zelf. Van het kiezen van de juiste leveranciers, het geven van tips en adviezen tot het maken van een gedetailleerd draaiboek en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt op jullie trouwdag.

Niet zoals het ‘hoort’, maar zoals jullie het willen

Het mooiste van een bruiloft vind ik dat dit tegenwoordig zo ingevuld kan worden zoals het helemaal past bij een bruidspaar. Geen openingsdans? Een borrel in plaats van bruidstaart? ‘s Avonds een ceremonie in West-Terschelling waar ook alle avondgasten bij aanwezig zijn? Ik ben heel benieuwd naar jullie wensen en met veel enthousiasme en passie voor bruiloften help ik graag bij de planning van deze bijzondere dag.

Kosten van een weddingplanner of ceremoniemeester

Geen bruiloft is hetzelfde en daarom is het heel lastig om vaste prijzen te noemen. Willen jullie graag weten wat een weddingplanner en/of ceremoniemeester in West-Terschelling kost? Ik kom heel graag met jullie kennismaken tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel ik nog iets meer over wat ik voor jullie kan betekenen. Daarnaast hoor ik vooral graag over jullie wensen en ideeën en ben ik benieuwd hoe ik jullie kan helpen. Aan de hand van deze informatie schat ik in hoeveel uren ik voor jullie bezig ben en omschrijf dit in een duidelijke en transparante offerte.

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Vul gerust het contactformulier in en ik neem spoedig contact met jullie op.
Weddingplanner West-Terschelling

Marijke Prins; weddingplanner & ceremoniemeester in West-Terschelling

Ceremoniemeester in West-Terschelling

"Marijke is een leuke lieve spontane meid. Wij hadden geen idee wat er allemaal bij een trouwerij kwam kijken. Steeds weer zijn wij verrast met de leuke en creatieve ideeën waarmee Marijke komt. Marijke regelt alles en denkt aan elk detail. Ook houdt ze rekening met het buget en ze zoekt passende leveranciers. Wij zijn super blij met haar als weddingplanner!"

~ Harry & Misjelle ~

With love

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trouwen in West-Terschelling? Neem vrijblijvend contact met mij op

Zijn jullie van plan om te trouwen in West-Terschelling of omgeving? Prins Weddingplanner is werkzaam in heel Noord-Nederland en heeft hier een netwerk aan leveranciers opgebouwd om iedere droombruiloft mee te realiseren. Neem vrijblijvend contact met mij op voor jullie vragen, ik hoor graag van jullie!

Prins Weddingplanner
Tel: 06 - 54 29 66 08
Mail: marijke@prinsweddingplanner.nl

KvK: 63625555

Prins Weddingplanner is aangesloten bij:

Wedding Professionals Prins Weddingplanner