Weddingplanner & Ceremoniemeester in West-Terschelling

"Say yes to new adventures and let’s get married!"

De verlovingstijd is misschien wel een van de leukste periodes in je leven. Het is zo heerlijk om samen met de liefde van je leven bezig te zijn met alle voorbereidingen voor jullie bruiloft! Soms kan het alleen zo zijn dat het genieten plaats heeft gemaakt voor stress. Is dit bij jullie het geval? Hebben jullie eigenlijk helemaal niet zoveel tijd om alles tot in de puntjes te regelen of weten jullie niet goed waar je moet beginnen? Dan is het misschien wel tijd om een professionele weddingplanner in te schakelen. Voor een weddingplanner en / of ceremoniemeester in West-Terschelling staat Marijke Prins van Prins Weddingplanner graag voor jullie klaar. Ik zorg er voor dat jullie kunnen genieten en jullie je kunnen verheugen op de mooiste dag van je leven!

Waarom een weddingplanner inschakelen?

Als weddingplanner in West-Terschelling ben ik er om jullie te ontzorgen in de planning van jullie bruiloft. Het uitwerken van een thema, het uitzoeken van de juiste leveranciers die passen bij jullie bruiloft, het vinden van de perfecte locatie, het schrijven van een uitgebreid en gedetailleerd draaiboek: dit zijn belangrijke zaken die bij een bruiloft komen kijken die best wat tijd vergen. In de voorbereidingen van jullie bruiloft is de weddingplanner jullie rechterhand die ondersteunt bij taken die jullie graag uit handen willen geven. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Ceremoniemeester in West-Terschelling

Daarnaast gebeurt het steeds vaker dat bruidsparen kiezen voor een professionele ceremoniemeester. Waarom? Op de dag zelf moet er vaak nog veel gebeuren. Denk aan aankleding en decoratie, het ontvangen en instrueren van de leveranciers of het checken van de locaties. Laat vrienden en familie genieten van jullie dag en zorg voor een professionele ceremoniemeester in West-Terschelling die deze taken op zich neemt.
Weddingplanner West-Terschelling

Marijke Prins; weddingplanner & ceremoniemeester in West-Terschelling

Ceremoniemeester in West-Terschelling

"Marijke is een leuke lieve spontane meid. Wij hadden geen idee wat er allemaal bij een trouwerij kwam kijken. Steeds weer zijn wij verrast met de leuke en creatieve ideeën waarmee Marijke komt. Marijke regelt alles en denkt aan elk detail. Ook houdt ze rekening met het buget en ze zoekt passende leveranciers. Wij zijn super blij met haar als weddingplanner!"

~ Harry & Misjelle ~

With love

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek in West-Terschelling?

Willen jullie met mij kennismaken? Ik kom graag bij jullie in West-Terschelling langs en vertel wat ik voor jullie kan betekenen. Daarnaast ben ik natuurlijk heel benieuwd naar hoe jullie je bruiloft voor je zien, jullie wensen, ideeën en hoor ik graag welke zaken jullie uit handen willen geven. Misschien willen jullie een aantal dingen zelf regelen of willen jullie juist alles overlaten aan een professional? Of zijn jullie op zoek naar alleen een ceremoniemeester? Geen bruiloft is hetzelfde en daarom maak ik een offerte voor jullie geheel op maat. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Prins Weddingplanner
Tel: 06 - 54 29 66 08
Mail: marijke@prinsweddingplanner.nl

Prins Weddingplanner is aangesloten bij:

Wedding Professionals Prins Weddingplanner